یک استاد انفورماتیک می‌گوید : درآینده رایانه‌ها تنها با نگاه و نیروی مغز کنترل خواهند شد.
مردم در جهان پیچیده امروزی از نظر فناوری ، بدنبال سادگی بوده و تلاش می‌کنند تا پیچیدگی‌های ابزار جدید دیجیتالی که همواره سخت‌تر می‌شوند را به حداقل برسانند.
روزنامه ایتالیایی " کوریره دلاسرا" روز دوشنبه به نقل از "جان مائدا" استاد دانشگاه "میت" می‌نویسد: رایانه‌های آینده باید شبیه به‌یک توستر نان باشند.
رایانه‌ها در آینده ، مستقیما با مغز ما ارتباط برقرار خواهند کرد و بدون هیچگونه دخالت دست و تنها با نگاه و نیروی مغزی کنترل خواهند شد.
"بیل گیتس " و "استیو جابس " انقلابی را که"
) "Digital lifestyleروش زندگی دیجیتالی) می‌نامیم، در ۳۰سال اخیر هدایت کردند. این دو بیش از هر فرد دیگری زندگی و روش کاری و درسی، روش یافتن اطلاعات، تفریح و به نوعی حتی طرز تفکر ما را تغییر داده‌اند.
در طول این
۳۰سال گیتس و جابس ، دو قبیله تشکیل دادند : آنهایی که درون شبکه ویندوز افتادند و دیگر قدرت عوض شدن ندارند و آنهایی که بجز رایانه‌های "اپل" فناوری دیگری را نمی‌پذیرند.
۸۴۵میلیون رایانه در جهان از یکی از سیستم عامل‌های ویندوز استفاده می‌کنند که توسط مایکروسافت ساخته شده است.
بیل گیتس در یکی از جملات تاریخی خود گفته است : اگر بخش خودروسازی به اندازه صنعت انفورماتیک توسعه می‌یافت، امروز خودروهایی داشتیم که
۲۵ دلار قیمت داشتند و می‌توانستند با یک لیتربنزین ۵۰۰کیلومتر را بپیمایند.
استیو جابس نیز در یکی از جملات معروف خود گفت: پس از خوردن سیب توسط حوا در بهشت و پس از میوه‌ای که بر سر نیوتن افتاد ، این سومین باری است که یک سیب در تاریخ بشریت انقلاب بوجود می‌آورد.
شرکت مایکروسافت در سال
۲۰۰۶میلادی ۶/۶میلیارد دلار هزینه تحقیقات خود کرده‌است درحالی که شرکت اپل تنها ۷۱۲میلیون دلار صرف تحقیقات درسال گذشته میلادی کرده‌است.
شرکت مایکروسافت در سال
۱۹۷۵تاسیس شد و در سال ۱۹۸۵نخستین سیستم عامل ویندوز را به بازار عرضه کرد. درحالی که شرکت اپل در سال ۱۹۷۶ تاسیس و نخستین رایانه خود را بنام "مکینتاش" درسال ۱۹۸۴به بازار عرضه کرد.
رقابت میان دو شرکت بزرگ آمریکایی همچنان ادامه خواهد داشت و در
۱۰ سال آینده رایانه‌هایی ساخته خواهند شد که همواره بیشتر شبیه به انسان بوده و توان درک ما را خواهند داشت و می‌توانند به ما پاسخ دهند ، حدس بزنند و دستورات ما را پیشاپیش اجرا کنند.
در آینده تایپ کردن بر روی صفحه کی برد و کلیک کردن با" ماوس " تنها یک خاطره خواهد بود .

منبع خبر : ایرنا - 06/06/86